18.1.2014

Pikkupäivitys


Miulla ois niin paljon kuvia ja juttuja jaettavana, mutta blogger on vähän ärsyttävä nykyisin. Monesti oon puhelimesta yrittäny lisätä ees paria niistä 4000 kuvasta mitä siellä on, mutta kaatuilee vaan. Mut miusta toi ylläoleva kuva oli pakko saaha, jotenkin huomaa mille näytän ku oon reissussa landella. Ja kaikki tuijottaa. No eine yleensä, tai si vaan kun en huomaa.

Koulun kanssa on ollu tosi kiireistä, ja joka pe on oltu hotellissa siivoomassa. Nyt alkaa kokeet puskemaan päälle, ja sen jälkeen lähdenkin.. Hong Kongiin! Pääsin sinne ekana ja ainoona meidän koulusta työharjotteluun.
Psst... Tuolla meikä si alottaa työuransa!!


Ei paineita,kun head of department-tyyppi tulee sillee noni teeppäs hyvä vaikutus niihi! Joo.. Eli viideksi kuukaudeksi se on moimoi Bangkok, ja töitä hotellin respassa ja ravintolassa. Ei haittaa kyl yhtään lähteä, senverran on meno alkanu hurjaks mennä Bangkokissa. Turhankin! Masentaa joka aamu lueskella uutisia et xx verran ihmisiä ammuskeltiin yöllä tjsp. Näiden ns. demokratian käsitys on vähän kusinen. Mutta ei siis itelläni hätää, jos oisin turisti en tietäis mitä alueita välttää, mut jonkunlainen kuva nyt mut kotona vaa linnoittaudun nii hyvin menee.

Mut oon alkanu ottaa koulun vähän liianki tosissani, tuli melkei kyynel silmään ku en saanu kokeesta ku 89 pistettä, joka kyl vastaa A:ta eli kymppiä et niin..

Mut tosiaan kuvia haluisin lisäillä, ois kivempi suoraan kännykästä pystyä lisäämään mutta sillätavalla kaatuu kokoajan. Ehkä pitää vaan jaksaa ladata kaikki koneelle ja sitäkautta lisäillä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti